Överlägg
Distansbehandling

Pris: 750 Kr

Det går även bra att få behandling på distans. Det innebär att du sitter eller ligger bekvämt där du befinner dig just vid den avtalade tiden som vi bestämt. Under distansen kopplar du av och jag arbetar via min länk och du får den behandling som du behöver just vid det tillfället. Efteråt ringer jag eller du upp som vi avtalat innan, där både du och jag berättar vad som kommit upp under behandlingen. Vi kan även ha telefonkontakt under behandlingen om så önskas.

Distans har en lika god effekt som om du är fysiskt hos mig. Det kan vara olika anledningar vilken form av behandling som passar dig bäst. Men jag kan varmt rekommendera detta sätt. En fördel är även du kan ligga eller sitta kvar så länge som du känner att du behöver.

Det finns olika behandlingar som du kan få. Det är källan som bestämmer vilken som är bäst för dig. Behandlingarna är Ask-healing och ljushealing, vilket innebär att ljuskällor från olika universum ger healing. Det som de flesta upplever är en påfyllning av energi, ett lugn, harmoni och balans i kroppen.
När du får ljushealing är det oftast för att ”ladda Batterierna” som man ofta bör ge sig själv emellanåt.

Vill du läsa mer om Ask healing så klicka här