Överlägg
Erbjudande fortsätter….

ASK-HEALINGBEHANDLING 

I dessa tider med mycket turbulens och oro vill jag som är certifierade ASK-healers vara med och bidra genom att erbjuda Dig möjligheten att ta emot distansbehandling till reducerat pris. ASK-healing är djupgående, transformerande och energihöjande. Den ger oss bättre förutsättningar att må väl och uppleva meningsfullhet. 

Under rådande omständigheter är det påtagligt för oss alla hur vi fungerar som en enhet över hela jorden. Vårt kollektiva medvetande formas av oss alla genom våra handlingar, känslor och tankar. Samma kollektiva medvetande påverkar sedan var och en av oss – på positiva eller negativa sätt. Nu när världen transformeras framför våra ögon i en rasande takt är det viktigare än någonsin att vi släpper taget om vårt mentala och känslomässiga bagage för att i vår energi vibrera högt, i enlighet med den värld vi nu har en unik möjlighet att gemensamt föda fram, en av enhet, fred, harmoni, balans, kärlek… 

Vårt arbete som ASK-healingterapeuter tillåter oss att genom detta kollektiva medvetande, eller energifält, arbeta på ett sätt som gör distansbehandling, oavsett avstånd, precis lika effektiv som en där vi befinner oss i samma rum. Många klienter vittnar om särskilt intensiva upplevelser när det sker på distans. Fördelen är att du kan ligga/sitta i lugn och ro i din hemmiljö samt att du slipper transportera dig till din ASK-healer.

Just nu, då vi håller fysiskt avstånd från varandra i samhället önskar vi hjälpa till och göra just distansbehandling lite mer tillgänglig. Det reducerade priset på 600kr per behandlingstillfälle till och med den 31/12 och kan eventuellt komma att förlängas om omständigheterna kvarstår. Så tveka inte, rätt tid är nu. Varje person som höjer sin energivibration till en som är förenlig med ljuset och kärleken bidrar till allas bästa.  

Du är viktig, du är värdefull! 

Vill du veta mer eller boka in en tid för dig själv så finns jag här för dig. Du är mer än välkommen! 

Vill du få kontakt med andra certifierade ASK healingsterapeuter kan du söka på hemsidan www.annialowentun.se under fliken ASKhealing – Terapeuter ASK-healing