Överlägg
Om mig

Jag heter Jennie född och uppväxt i Göingeskogarna. Det var kärleken som 1999 fick mig att lämna mina rötter och flytta till Falkenberg. Detta var början på min resa att våga gå min egen väg, harmoni, balans i livet och hitta mitt sanna jag.

Jag arbetar som förskolelärare och på fritiden ägnar jag att ta vara på tiden att vara med familj vänner och vara i naturen. I denna stressiga värld vi lever i försöker jag få ner tempot och hitta balansen i tillvaron.

Min resa fortsätter att hitta min innersta längtan, sökandet efter balansen genom andligheten, meditationer och yoga.

För ett par år sedan började min resa som certifierad ask-healer med en 1-årig grundutbildningen i Ask-healing behandling. Därefter har jag gått en påbyggnadsutbildning i Asken. Utöver detta går jag kontinuerligt andra utbildningar, meditationer, riter, konstellationer hos Annia. Det senaste är att jag blivit full mesabärare. Det innebär att man ska ha gått medicinhjulet under två år. Att praktisera medicinhjulets tankar och filosofi är en stor hjälp till personlig utveckling.
Just nu gör jag en utbildning inom shamansk energibehandlingstekniker och klar maj 22. Därefter fördjupnings utbildning inom ASK-healing under 2 år med start maj -22.

Läs gärna mer om Annias kurser på www.annialowentun.se