Överlägg

Referenser

Sagt om behandlingarna ………..

”Mina tankar kring behandlingen som jag fick på distans.
Som helhet en avslappnad och trygg upplevelse. Jag fick genast förtroende för Jennie och den guidning jag fick kändes vettig och realistisk. Som att bli påmind om saker i mitt liv som är viktiga, men som jag kanske glömt  eller förträngt. Mycket igenkänning, men också en hel del nytt. Jag rekommenderar gärna en behandling hos Jennie.”

”Jag kan varmt rekommendera Jennie som hjälpte mig igenom en situation i en behandling som behövdes lyftas till ljuset. Under vår session så  lotsade hon mig varsamt till att släppa taget om det som störde energin från att få fritt flöde. Kände mig fri och mycket lätt i kroppen, själen och anden efteråt. Tack Jennie!”

”Alltså måste bara få säga. Vilken otrolig gåva du har, jag blir chockad varje gång att allt du får till dig stämmer. Och att få höra att min gudfar är med mig var ju helt underbart. Jag har alltid sett honom som min pappa och jag har spenderat många dagar hos honom när jag hälsat på. Tyvärr gick han bort i cancer efter en kort tids kämpande och jag fick aldrig tagit farväl. Så att höra detta betyder jättemycket. Och jag känner mig starkare. Kanske bara för stunden men jag hoppas att jag kan lyckas vända min onda spiral. Med små steg och med hjälp av dina behandlingar. Så tack min vän, är så lycklig lottad att jag har dig.”

”Jag känner mig så tacksam för dig och din behandling. Och så mycket starkare och gladare. Jag känner faktiskt en annan känsla för livet och att vilja leva. Så häftigt och fint!!”

”Jag är så innerligt tacksam för behandlingen du gjorde på mig. Jag tror den gjorde susen o saker med mig som jag nog inte är medveten ännu. Du gav ett otroligt lugn och förtroende under hela behandlingen. Jag kände både kyla o värme i kroppen o efteråt ett såå skönt lugn i kroppen. Du är som gjord för det här.”